Vill du vara en del av Sports Academy och bidra till vårt varför? Vi söker engagerade och kompetenta ledare, som tillsammans med oss vill bidra till att våra deltagare får en så bra upplevelse som möjligt. För att kunna växa och utvecklas, så är det nämligen viktigt att vi har rätt- och bra folk ombord som delar våra värderingar.


DIN ROLL SOM LEDARE

​Som ledare på våra camper ansvarar du antingen för huvudaktiviteten eller för att följa gruppen mellan campens olika aktiviteter. Vi skiljer på dessa ledare som "skills-coacher", "huvudledare" och "gruppledare".

​Skills coacher är de få ledare med extra hög kompetens inom ett eller några få delar av en vald inriktning (sport). Deras jobb är att ge varje deltagare maximal utveckling inom ett specifikt valt tema inom den sport de är expert på. 

Huvudledarna ansvarar för att säkerställa kvalitén på våra huvudaktiviteter i schemat genom att planera och strukturera aktiviteterna så bra som möjligt. Utifrån vår filosofi så får du som ledare ansvar för att anpassa och skapa dina egna träningspass för att optimera deltagarnas utveckling, med vissa riktlinjer för att bibehålla en röd tråd genom verksamheten för att spegla Sport Academys värderingar. Mellan huvudaktiviteterna så är det främst gruppledarna som ansvarar för gruppen och dess olika aktiviteter. 

​Våra gruppledare följer gruppen mellan campens olika aktiviteter. Det kan vara aktiviteter som fyspass, teori eller till maten. Som gruppledare ansvarar du för att ta hand om gruppen och säkerställa att gruppens alla deltagare mår bra och har roligt hos oss. För att ge våra gruppledare rätt förutsättningar för ansvaret av barnen, så arrangerar vi utbildningar som främjar den personliga utvecklingen i ledarskap och förhoppningsvis skapar ett mervärde för de personer som väljer att arbeta med oss.

​Tror du att det finns möjligheter för dig att bidra med annan kompetens en den som beskrivs? Hör även då gärna av dig, så diskuterar vi möjligheter för ett samarbete. Om du vill vara en del av att skapa utveckling tillsammans med oss, då är vi intresserade!


VÅRT BEHOV INFÖR SOMMAREN -24

  • Skillscoacher
  • Huvudledare
  • Gruppledare

​Känner du dig sugen på att testa vingarna och vara med och bidra till vårt varför? Tveka då inte på att göra en ansökan till oss.

Vi hör av oss så fort vi har möjlighet!


ANSÖK HÄR!